Företagsflytt

Vi hjälper er hela vägen, kontakta oss redan idag eller begär en kostnadsfri offert för mer information.

kostnadsfri offert

Proff på Företagsflytt

Kontorsflytt eller industri transporter? Då har ni kommit rätt!

Industriflyttar och kontorsflytt är nämligen där Gbg´s specialtransport har sin huvudsakliga fokus på. Vi flyttar alltid er verksamhet så absolut snabbt och smidigt som möjligt efter ert behov, oavsett om det gäller helger eller kvällar. Då vi är väl medvetna om vikten om att inte få ha några avbrott i eran produktion, Därför kan ni alltid lita på oss samt på våra skriftliga garantier som vi alltid arbetar efter när vi lämnar fasta offerter på era uppdrag vi åtar oss.

Inga uppdrag är för små för Gbg´s specialtransport. Behöver ni hjälp med mindre internflyttar inom byggnaden, står vi självklart till tjänst. Vi demonterar och monterar allt efter just ert behov. Vår personal är kunniga, varsamma samt vi ser alltid till att ha med oss rätt utrustning för just ert behov som kan tänkas att behövas, så att ni kan lita på att vi flyttar er verksamhet på det absolut varsammaste och säkraste sättet både för ert gods samt för vår personal.

Gbg´s specialtransport erbjuder personliga och kostnadsfria besiktningar till alla företagskunder, så hör gärna av er till oss så hjälper vi er.

Kontakta oss

0790 - 24 39 74
info@gbgflytt.se

Öppettider

07.00 - 17.00

Kontor

Storgatan 22
232 23 Göteborg

Kontakta oss