Flyttfirma Partille

För att säkerställa att din flytt blir så enkel och smidig som möjligt vill vi på JJ flytt gå den extra biten för att garantera att du får en utmärkt service från början till slut.
 Som en av de mest anlitade flyttfirmorna i Partille kan vi med vår erfarenhet garantera att du blir nöjd och då vi är verksamma inom hela Sverige kan du känna dig trygg att du får ett bra resultat oavsett vart du är påväg i livet. Med vår erfarenhet kan vi hjälpa vid alla tänkbara situationer som kan uppstå vid en flytt och hjälpa till både med förarbetet och själva grovgörat på flyttdagen. Förutom att flytta hela bohag erbjuder vi även flytt av enskilda större objekt så som piano eller kassaskåp. Vad du än kan behöva hjälp med inom flyttning har vi utrustningen, kunskapen och lösningarna för att göra det så tidseffektivt som möjligt som möjligt utan att någonsin slarva med några detaljer eller säkerheten.

kostnadsfri offert

Kostnad och försäkring

Vill du så snabbt som möjligt få ett hum om vad det hade kostat är det enklaste att du hör av dig till oss. Så ger vi dig en offert när vi har fått en uppfattning om vad arbetet går ut på. Vi erbjuder fast pris, takpris eller löpande timpeng beroende på vad som passar dig och din situation bäst. Är du berättigad till RUT-avdrag gäller det alla våra tjänster. Vi använder oss av större C-körkortslastbilar, vilket i sig blir en ekonomisk vinst. Detta därför att vi då alltså har större lastbilar än de flesta andra flyttfirmor i Partille och därför kan ägna mindre tid åt att stuva runt medan vi lastar i och ofta också kan klara det på bara en tur med en bil istället för att vara tvungna att köra av och an flera gånger eller använda oss av flera bilar. En budgetvariant är också att du enbart hyr en lastbil med förare som kommer på själva flyttillfället med en/ett par medhjälpare och lastar i allt på själva flyttdagen. Allt det förberedande arbetet står du alltså för själv. Detta kan passa om det antingen är ett väldigt stort bohag eller om du vill ha den extra kontrollen över detaljerna. 
Självklart är vi försäkrade på ett sätt som täcker allt från första stunden vi börjar tills det att alla dina saker är framme, hela och välbehållna, på den plats de ska till.

Inte bara flytt av bohag

Vi erbjuder dessutom många andra tjänster utöver flytt av bohag. Till exempel kan vi packa inför en flytt, detta oavsett om du väljer att anlita oss för själva flytten eller vill lösa det på ett annat sätt. Detta kan vara en ekonomisk vinst i sig eftersom att vi packar på ett sådant sätt som gör frakten så enkel och billig som möjligt. Vi kan även rensa ut ditt förråd vare sig det är på grund av att du ska flytta eller för att du annars behöver få undan saker och bättre koll. Vi kan därefter även erbjuda förvaringsmöjligheter om det skulle visa sig att du har för många saker eller kanske rent av flyttar till ett ställa med mindre förvaringsmöjligheter. Vare sig det är lång- eller kortsiktig du behöver förvaringen.

Kontakta oss

0790 - 24 39 74
info@gbgflytt.se

Öppettider

07.00 - 17.00

Kontor

Storgatan 22
232 23 Göteborg

Kontakta oss