Flyttfirma Mölndal

För att göra din flytt så enkel och smidig som möjligt vill vi på JJ Flytt gå den extra biten för att garantera dig utmärkt service.
 Som en av de absolut mest erfarna flyttfirmorna i Mölndal kan vi med vår professionalism säkerställa att just du får den service du är ute efter. Vi är verksamma inom hela Sverige och kan därför säkerställa ett bra och tryggt resultat oavsett vart du är påväg. Med vår erfarenhet kan vi hjälpa till vid alla möjliga situationer inom flytt, och både hjälpa med det förberedande arbetet som själva grovgörat under flyttdagen. Förutom att flytta hela bohag utför vi även flyttar av enskilda och större objekt såsom kassaskåp eller piano. Vad det än må vara har vi utrustningen, kunskapen och lösningarna för att göra det så tidseffektivt som möjligt utan att någonsin tumma på några detaljer eller slarva med säkerheten.

kostnadsfri offert

Kostnad och försäkring

För att så snabbt som möjligt få en överblick över kostnaden är det enklaste om du hör av dig direkt till oss så ger vi dig en offert så fort vi pratat igenom exakt vad arbetet går ut på. Vi erbjuder fast pris, takpris eller löpande timpeng beroende på vad som passar just dig bäst vid tillfället du anlitar oss. Alla våra tjänster ingår i reglerna för RUT-avdrag så är du berättigad det så blir det dessutom en rabatt på det sättet. Då vi använder oss av C-körkortslastbilar som har väldigt mycket större utrymme än de vanliga B-körtkortslastbilarna som de flesta flyttfirmor i Mölndal använder sig av så tjänar du både tid och pengar på detta också. Detta eftersom att våra lastbilar rymmer mer och därför går det åt mindre tid att stuva runt medan man lastar in och dessutom kan det räcka med att man kör en gång med en bil istället för flera gånger av och an eller behöver mer än en bil. En budgetvariant är också att du enbart hyr lastbil och förare, så kommer han med en medhjälpare och bär ut sakerna som du redan packat och förberett och kör det dit allt ska. Självklart är vi försäkrade och det gäller från första minuten vi börjar jobba åt dig tills det att allt är framme och på rätt plats.

Inte bara flytt av bohag

Dessutom erbjuder vi många andra tjänster utöver flytt av bohag, till exempel kan vi packa inför en flytt. Vare sig du väljer att anlita oss för själva flytten sen eller väljer att lösa det på ett annat sätt. Detta kan vara en vinst för dig inte bara på grund av tiden du tjänar utan även ekonomiskt då vi kan packa allt på sätt som gör att frakten blir så smidig och billig som möjligt efteråt. Vi kan även rensa ut ditt förråd, oavsett om det är inför en flytt eller du annars behöver rensa ut saker eller få en övergripande koll på vad du har där. Behöver du sedan mer utrymme för dina saker erbjuder vi även förvaringsmöjligheter både lång- och kortsiktigt.

Kontakta oss

0790 - 24 39 74
info@gbgflytt.se

Öppettider

07.00 - 17.00

Kontor

Storgatan 22
232 23 Göteborg

Kontakta oss