Din flyttfirma i Kungsbacka

Vi på JJ Flytt vill hjälpa er att göra er flytt så smidig som möjligt och göra denna annars påfrestande uppgift så enkel för dig det bara går.
Med stort fokus på Kungsbacka och närliggande orter har vi inte bara koll på uppdraget i sig utan även staden och de olika områden vi kan behöva ta oss till och igenom. Tack vare vår långa erfarenhet är vi förberedda på alla situationer som kan tänkas uppstå vid flytt och kan därför hjälpa till med båda det rent praktiska samt planera enskilda saker som annars hade kunnat bli väldigt tunga och jobbiga. Vi utför dels flytt av hela bohag, samt flytt av enskilda större och tyngre objekt så som exempelvis ett piano eller kassaskåp. Ska något flyttas så har vi erfarenheten, utrustningen och lösningarna för att göra det så tidseffektivt som det bara går utan att tumma ett dugg på noggrannheten och säkerheten.

kostnadsfri offert

Kostnad och försäkring

Hör av dig till oss så får du en offert efter att vi pratat om detaljerna kring arbetet och exakt vad det går ut på. Vi erbjuder fast pris, takpris eller löpande timpeng beroende på dina önskemål. Tillsammans med dig arbetar vi för att hitta den bästa lösningen för dig och din situation. RUT-avdrag gäller alltid om man är berättigad det. Då vi använder oss av C-körkortslastbilar blir det också billigare för dig, eftersom de är större än de vanliga B-körkortslastbilarna de flesta andra flyttfirmor i Kungsbacka använder sig av. Detta innebär mindre tid för att lasta in saker så man inte behöver stuva lika mycket för att trycka in allt samt att det innebär att vi allt som oftast bara behöver åka en gång med en bil istället för flera turer/med flera bilar. Vi är självklart försäkrade från början till slut under alla uppdrag, detta för att garantera att dina saker kommer fram oskadda dit och till rätt plats. En budgetvariant hos oss är att du enbart hyr en lastbil med chaufför samt ett par medhjälpare att lasta lastbilen. Paketering och sortering står du för själv men detta kan dels vara bra om det är en väldigt stor flytt eller om du vill ha mer kontroll själv över saker. Sedan hjälper vi till att tömma bohaget när allt är packat och klart, ser till att allt lastas in korrekt och tryggt i lastbilen och fraktar det till din nya adress.

Inte bara flytt av bohag

Utöver en fullständig, proffsig och snabb flytt av ditt bohag så erbjuder vi även många andra tjänster. Till exempel kan vi packa era saker, detta är något man brukar spara både tid och pengar på då vi ser till att allt packas på ett sådant sätt att frakten kostar så lite som möjligt och att allt är packat på ett sätt så att inget går sönder. Sedan är det ändå upp till dig om vi ska utföra själva flytten eller om du överlåter det till någon annan. Vi kan även rensa ert förråd, antingen inför en flytt eller för att du känner att det samlats för mycket där och du inte riktigt vet vad du ska göra av alla saker, det kan finnas många bra anledningar till att få en övergripande koll på vad man faktiskt har.

Kontakta oss

0790 - 24 39 74
info@gbgflytt.se

Öppettider

07.00 - 17.00

Kontor

Storgatan 22
232 23 Göteborg

Kontakta oss