Flyttfirma Kungälv

JJ Flytt vill hjälpa er att göra er flytt så smidig det bara går så att denna annars påfrestande stund i ditt liv blir så enkel som möjligt.
 Vi har stor erfarenhet av att arbeta i Kungälv och närliggande orter så förutom att vi är erfarna och professionella inom alla flyttuppdrag är vi även vana med området och de eventuella saker man kan behöva tänka på vid flytt. Tack vare denna erfarenhet kan vi hjälpa till vid alla tänkbara situationer som kan uppstå vid flytt och kan hjälpa till med både förberedande arbete och själva grovlyften vid flyttillfället. Dels utför vi flytt av hela bohag men kan också flytta enskilda större objekt så som pianon eller kassaskåp. Vad som än ska flyttas så har vi utrustningen och lösningarna för att göra det så tidseffektivt som möjligt utan att tumma ett dugg på noggrannheten eller säkerheten.

kostnadsfri offert

Kostnad och försäkring

För att snabbast få en överblick för kostnaden är det enklaste om du hör av dig till oss så ger vi dig en offert när vi vet detaljerna kring arbetet. Vi erbjuder fast pris, takpris eller löpande timpeng beroende på dina önskemål. Tillsammans med dig ser vi till att hitta den bästa lösningen för just din situation. Är man berättigad till RUT-avdrag gäller det för våra tjänster.
Eftersom vi använder oss av C-körkortslastbilar, som är betydligt större än B-körkortslastbilar som de flesta flyttfirmor i Kungälv använder sig av, sparar du både tid och pengar på det också. Större lastbilar innebär att det går snabbare att lasta i dem samt att det oftast räcker med en tur i en bil istället för att hyra flera bilar eller åka av och an flera gånger. Vi är självklar försäkrade för att garantera att alla era saker kommer fram till rätt plats och rätt ställe utan skador. En budgetvariant är också att du enbart hyr en lastbil med förare och eventuellt en medhjälpare som bara hjälper till att tömma ert bohag. All packning och så vidare står du för och vi kommer bara snabbt och tömmer det och ser till att det kommer fram till er nya adress.

Inte bara flytt av bohag

Vi erbjuder många andra tjänster förutom flytt av bohag, till exempel kan vi packa dina saker. Detta kan vara en stor vinst både ekonomiskt och tidsmässigt då vi snabbt kan få allt packat på ett sådant sätt att fraktkostnaden minimeras och risken att något skadas minimeras. Sedan är det upp till dig om vi ska stå för själva flytten eller ej. Vi kan även rensa ditt förråd, antingen inför en flytt eller för att du bara behöver en övergripande bild på vad du faktiskt har där och vad du kan göra med det. Skulle det behövas kan vi även erbjuda förvaringsutrymmen av saker både lång- och kortsiktigt.

Kontakta oss

0790 - 24 39 74
info@gbgflytt.se

Öppettider

07.00 - 17.00

Kontor

Storgatan 22
232 23 Göteborg

Kontakta oss